Sponsring

Vi har sedan länge stöttat och engagerat oss i lokal idrott när vi har haft möjlighet till detta.
År 2019 är vi stolta sponsorer av bland annat:

Cajsa Persson, golfspelare | Cajsa Persson har på de senaste starterna placeringarna 18 varav senaste starten var Fatima Bint Mubarak Open. Hon har i år som bästa score noterat 70 (-2) i Fatima Bint Mubarak Open på Saadiyat Beach Golf Club. 2 av årets 3 ronder har varit under par. Vid 0 tillfällen har det noterats scorer på under 70 slag men också vid 1 tillfällen minst 75 slag. Läs mer »


Jönköpings tennisklubb | Klubben bildades som JTK, Jönköpings Tennis Klubb 1903 och är en av landets äldsta klubbar. En av de stora initiativtagarna till klubben var syskonen Hay som dessutom var huvudägare i vad som allmänt kallades för Tändsticksfabriken. Även i Huskvarna fanns intresse för sporten och 1924 bildades HTS, Huskvarna Tennis Sällskap. 1981 flyttade båda klubbarna sin verksamhet till Rosenlundsbackarna och en gemensam idrottshall – Racketcentrum Ekonomiska Förening. 1991 slog klubbarna samman till Huskvarna Jönköping Tennisklubb, för att främja tennisens utveckling i Jönköpings Kommun. Efter två årsmöten, varav ett extra, bestämde klubben att från och med mars 2011 göra ett namnbyte och återgår till ursprungsnamnet Jönköpings Tennisklubb (JTK). Läs mer »


Mariebo IK | Mariebo IK bildades i Rune Lundqvists källare på Marielundsgatan den 28 november 1958, och är en idrottsklubb från området Mariebo i Jönköping. Från att ha haft grenar såsom ishockey och bordtennis på programmet, är numera Mariebo IK en renodlad fotbollsförening. Mariebo IK har en mycket aktiv ungdomsverksamhet med ungefär 15 ungdomslag i seriespel i åldrarna 10 till 16 år, ett juniorlag samt fyra seniorlag, varav två damlag. För närvarande (hösten 2018) har föreningen omkring 900 medlemmar. År 1999 kom den senare så framgångsrika damfotbollen igång och är idag ett topplag i Div 1 Med abitioner att ta sig upp till Elitettan och svensk elitfotboll. Från och med 2015 spelar damerna sina hemmamatcher på stadsparksvallen.  Läs mer »