Tepek AB testar LiveLink

Tepek väljer styrsystemet LiveLink från Steinel

TEPEK

Några andra som valt att testa vårt styrsystem LiveLink är Tepek AB som är en elkonsultfirma i Malmö. Paul Johansson som jobbar som projektledare och även är delägare i Tepek tillsammans med Tomas Ohlson. Paul berättar att de länge letat efter ett lämpligt styrsystem för sina lokaler.

I projektet har man använt sig av ett 40-tal belysningsarmaturer i flera grupper tillsammans med sensorer. LiveLink styr ljuset i entré, konferensrum, kök och kontor. LiveLink uppfyller alla de krav som Tepek haft på ett styrsystem - enkelt, flexibelt och modernt.

Tepek har valt att testa LiveLinks möjligheter genom att utmana systemets potential när det kommer till olika inställningar. - Vi är jättenöjda med Livelink och hur bra det verkligen fungerar. Vi har nu möjlighet att visa upp LiveLink för våra kunder och de kan själva se flexibiliteten i ett modernt styrsystem som LiveLink säger Paul Johansson.

Stockholmshem AB testar LiveLink

Stockholmshem är testpilot för LiveLink

Stockholmshem 

För några månader sedan så efterlyste vi testpiloter för vårt nya styrsystem LiveLink från Steinel. Vi fick väldigt många förfrågningar och först ut för att testa LiveLink blev bostadsbolaget Stockholmshem. De ville testa det smarta styrsystemet i ett av sina egna konferensrum i Solberga.

Vår säljare Göran Petersson åkte ut och träffade Markku Kettunen som jobbar som teknisk specialist hos Stockholmshem och de installerade detta tillsammans i lokalen. Markkus kommentar av LiveLink: - Jag är helnöjd med produkten och Karl H Ströms support!

Snart kommer ännu fler projekt att presenteras här 
men till dess läs mer om LiveLink här.

Kontakt