KARL H STRÖM

När Karl H Ström grundade sitt företag 1919, fanns en tanke att förse marknaden med innovativa och säkra produkter med kvalitet. Tanken att förse marknaden med innovativa produkter lever i högsta grad kvar i företaget. Likaså ambitionen att ligga i topp när det gäller kvalité. Alla våra produkter kommer därför ifrån europeiska tillverkare, framför allt från Tyskland. En sak som skiljer dagens Karl H Ström mot förr är att produktsortimentet vuxit till över flera tusen artiklar uppdelade på två olika produktkategorier: El & Belysning och Verktyg.

Vi har större delen av landets elgrossister, elbutiker, byggvaru- och järnhandlare som kunder. Med vårt stora återförsäljarnät krävs en snabb och effektiv kundservice genom hela flödet - från order till distribution. Idag sker all leverans ifrån vårt lager i Jönköping. Våra kunder kan alltid räkna med maximal specialistkompetens inom respektive produktkategori. Precis som att vi satsar på hög kvalité hos våra produkter ställer vi stora krav på oss själva.

Många av våra varumärken är kända - ja, till och med ett begrepp i branschen. Vi har valt dessa med omsorg, inte minst med tanke på just kvalitén. Kunskapen om våra produkter och deras användningsområden är stor hos vår personal. Vi strävar alltid efter att ge största möjliga support till våra kunder.

Verktygsvägen 4

Karl H Ström, en del av..

Kontakt