Sensorlampa L11

Klicka på bilden för att förstora

Den sensorstyrda lampan L11 för utomhusbruk tänder och släcker ljuset automatiskt genom sin rörelsevakt bara när det verkligen behövs. Med hjälp av medföljande täckfilm kan bevakningsområdet kan dessutom begränsas så att rätt område bevakas. t.ex gångväg, parkeringsplats, entré. Rörelsevakten kan också justeras i höjdled för att inställning räckvidd. Efterlystid och skymningsnivå kan enkelt ställas med justervred som är placerade under sensorn. Lampans moderna utseende och dess stora, justerbara bevakningsområde gör den till en äkta highlight på husväggen. Lampan levereras med ett aluminiumhölje, modern design och en mycket väl beprövad sensorteknik. Intelligent ljus för ett bekvämt liv.


Kapslingsklass: IP44, Klass II
Montage: Vägg, Montagehöjd 1,70-2,80 m. Högre eller lägre montagehöjd ger kortare räckvidd för rörelsevakten. Två fästhål c/c 50 i ovankant och underkant c/c 90 mm.
Anslutning: Två införingshål Ø 12 mm med strypnippel. Ett införingshål för utanpåliggande kabel och ett införingshål för anslutning via dosa/rörutlopp. Plint 2x2,5 mm²
Utförande: Stomme i vit polykarbonat. Kupa av opal akryl med front i sliverlackerad aluminium.
Rörelsevakt: IR-sensor med räckvidd 10 meter för gående personer (ej rakt emot). Rörelsevakten kan också justeras i höjdled för att inställning räckvidd alternativt skärmas av med hjälp av täckfilm så att rätt område bevakas. Bevakningsvinkel 180°, öppningsvinkel 90° Efterlystiden är steglöst inställbar 10 sek-15 min och skymningsnivån 2-2000 lux.
Ljuskälla: Max 60W, E27
Omgivningstemperatur: -30°C - +50°C
Elektriska data: 230V, 50Hz. Standby effekt 0,9W
Mått (HxBxD): 280x 214x 114 mm


Art nr:
657710 - Sensorlampa L11