Vi hjälper dig med
senstorstyrd belysning

I över hundra år har vi erbjudit våra kunder smarta, innovativa och säkra produkter av högsta kvalitet. Våra belysnings- och sensorproffs är med dig hela vägen – från projektering till installation. Vi hjälper dig att spara energi, minimera miljöpåverkan och reducera kostnader.

Kontakta oss

GUIDE: Så hjälper du som elinstallatör dina kunder att gå från lysrör till LED

I takt med den pågående utfasningen av lysrör står fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inför ett viktigt vägskäl. Många behöver nu se över och uppgradera sina befintliga belysningssystem.

Läs mer

Belysningsstyrning för olika behov

Hjälp från början till slut

Vi hjälper dig med ljusberäkningar och energikalkyler, tar fram förslag på sensorlösningar och ger teknisk support när det är dags för driftsättning. Våra specialister slår knut på sig själva om det är vad som krävs för att hjälpa dig.

Få hjälp av teknisk support

Artiklar och nyheter

Sensorguide – Steinel sensorer för alla behov

Läs och ladda ner vår uppdaterade sensorguide. Den hjälper dig välja rätt sensor och förstå [...]

Gabriella Argus är ny på marknadsavdelningen

Det är inte alla företag som har en författardrottning på marknadsavdelningen. Men det har vi! [...]

Stor energibesparing för underjordisk belysning

I Eskilstunas underjordiska katakomber lös gamla skeppslampor dygnet runt. Genom att ersätta dem med smart [...]

Smältlim från Småland

Visste du att vi har det enda smältlimmet i Sverige som är accepterat av Byggvarubedömningen? Det är giftfritt och paketeras lokalt av den dagliga verksamheten Stjärnfabriken i Skillingaryd.

– Marknaden ville ha ett byggvarubedömt lim som de kunde använda i olika byggnationer. Då hade vi svårt att hitta en leverantör som kunde plocka fram den kravspecen, så vi tog saken i egna händer, säger vår logistikchef Joakim Grönlund.

Läs mer om vårt lim

Våra produkter

arnaturerBELYSNING

I vårt sortiment av belysningsarmaturer finner du omsorgsfullt handplockade produkter som karakteriseras av kvalitet, energieffektivitet, smakfull design och senaste tekniken.
utbud belysning

kontorSENSORER

Vi erbjuder alla Steinels sensortekniker för närvaro- och rörelsevakter. Från enkla sensorer för hemmamiljö till avancerade multisensorer med KNX och DALI-system med Bluetooth mesh.
UTBUD SENSORER

kontorVERKTYG

Professionella handverktyg för hantverkare och industri. Leverantörerna och produkterna är noga utvalda med höga krav på produktkvalitet, livslängd och innovativa lösningar.
UTBUD VERKTYG

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta det du söker! 

Oavsett du vill ha förslag på ljusstyrning för ett stort projekt, behöver köpa nya verktyg till firman eller letar sensorstyrd belysning till trapphuset så finns vi här för att hjälpa dig. 

Slå en pling, eller skriv ett mejl och berätta vad du behöver hjälp med. 

//Urban Magnussson, försäljningschef

Kontakt

Om Karl H Ström

kontorPROFFS SEDAN 1919

Karl H Ström står för bred erfarenhet, hög servicegrad, genuin trygghet och utpräglad långsiktighet. Det är därför våra kunder återkommer – om och om igen.
Läs mer om oss

kontorSUPPORT

I vår tekniska support finns både ljusexperter och installatörer som hjälper dig med ditt projekt – litet som stort.
Från ljusplanering till istallation – vi hjälper dig!
Kontakta support

kontorHÅLLBARHET

Vi vurmar för miljön och hjälper dig att välja produkter som minimerar miljöpåverkan, reducerar kostnader, spar energi och uppfyller miljömässiga lagar och regler.
Mer om hållbarhet